0
سبد خرید خالیست.

دوربین مدار بسته چیست ؟

دوربین مداربسته چیست

دوربین مدار بسته یک سیستم تلویزیونی بسته متشکل از دوربین های فیلمبرداری ، دستگاه های نمایشگر و شبکه های داده سیمی یا بی سیم است که در آن سیگنال‌ ها به صورت عمومی توزیع نمی‌ شوند ، اما عمدتا برای اهداف مراقبتی و امنیتی نظارت شده و امکان انتقال تصاویر از دوربین های فیلمبرداری به مانیتورها را به شما می دهند.

دوربین امنیتی ، یک سیستم ویدئویی است که از دوربین‌ های ویدئویی به‌ طور استراتژیک در اطراف منطقه‌ ای تشکیل می‌ شود که فیلم را ضبط کرده و سپس برای نمایشگر برای مشاهده در زمان واقعی و همچنین پخش فیلم ارسال می‌ شود. بنابراین یک سیستم دوربین مداربسته به تمام جنبه‌ ها و اجزای تشکیل‌ دهنده سیستم همانند دوربین ، سیم‌ کشی ، ذخیره‌ سازی فیلم ، نمایشگرها ، کنترل دسترسی و مدیریت کلی سیستم اشاره دارد. شما می خواهید از یک سیستم دوربین مدار بسته برای افزایش امنیت محل کسب و کار خود و نظارت بر مناطق کلیدی در هر زمان استفاده کنید. این امر به ویژه برای اماکن بزرگ یا مکانی که تجهیزات ، محصولات یا اطلاعات ارزشمندی را در خود جای داده است مفید خواهد بود.

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که دوربین مداربسته یعنی چه ؟! اگر در حال مطالعه این مقاله هستید قطعا تصمیم به نصب دوربین مدار بسته در منزل و یا هر ملک دیگری دارید تا امنیت و شادی را برای خودتان ، خانواده تان و یا حتی کارمندان و ساکنین آن ملک فراهم سازید. در این مقاله سعی کرده ایم برایتان شرح دهیم که دوربین مدار بسته چیست ، انواع دوربین مداربسته چه تفاوت هایی دارند ، نحوه نصب و نهایتا افزودن ویژگی های اضافی برای ایجاد امنیت بیشتر را مشخص نماییم. پس با آس همراه باشید!

دوربین مدار بسته چیست ؟

دوربین مدار بسته یا همان CCTV‌ که مخفف تلویزیون مداربسته می باشد ، سیستمی از دوربین های فیلمبرداری و مانیتورهایی است که برای اهداف نظارتی استفاده می شود. واژه ” مدار بسته ” بدین معنا است که برخلاف تلویزیون ” عادی ” که به طور گسترده برای عموم پخش می شود ، پخش دوربین مداربسته معمولا به تعداد محدودی از نمایشگرها ( بسته ) منتقل می شود. شبکه های دوربین مداربسته معمولا برای شناسایی و جلوگیری از فعالیت های مجرمانه و ثبت تخلفات ترافیکی مورد استفاده قرار می گیرند ، اما کاربردهای دیگری نیز دارند.

شاید اولین سوالی که برایتان پیش بیاید این است که آیا خرید و نصب دوربین مداربسته برای منزل و یا محل کارتان ضروری است یا خیر؟! و پاسخ به سطح امنیتی بستگی دارد که می خواهید به خانه یا کسب و کار خود اضافه کنید. در حالی که حسگرها می‌ توانند حرکت را تشخیص دهند و به شما اطلاع می‌ دهند که آیا درها یا پنجره‌ ها باز یا بسته شده‌ اند و بدون نصب دوربین مدار بسته ، در واقع نمی‌ توانید ببینید در خانه و یا محل کار شما چه می‌ گذرد. سیستم های امنیتی دوربین مداربسته پیچیده هستند. یک سیستم دوربین مداربسته کارآمد که پوشش کامل اموال را در تمام ساعات شبانه روز ارائه می دهد ، به شبکه ای از دوربین های امنیتی تجاری سازگار ، فضای ذخیره سازی کافی ، کابل کشی مناسب و حتی برق نیاز دارد.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که عملکرد دوربین مدار بسته چیست . این پیچیده نیست ، اما بسته به نوع سیستمی که نصب می کنید و اجزای مورد استفاده متفاوت است. با این حال ، روند کلی یکسان می باشد. یک سیستم دوربین مداربسته که از حداقل یک دوربین ، لنز ، مانیتور و ضبط کننده تشکیل شده است ، بسته به اندازه منطقه ای که مایل به نظارت است ، می تواند کوچک یا بزرگ شود. دوربین مداربسته توسط دوربین یا دوربین‌ ها کار می‌ کند و توالی ثابتی از تصاویر را می‌ گیرد که سپس با کابل یا بی‌ سیم (بسته به نوع سیستم انتخابی) به دستگاه ضبط و سپس روی نمایشگر ارسال شده و به فرد این امکان را می‌ دهد توالی عکس‌ ها را ببیند. تصاویر به عنوان فیلم ویدئویی بسته به نوع دوربین های مورد استفاده ، ممکن است قابلیت بزرگنمایی و کوچک نمایی و چرخش 360 درجه را نیز داشته باشند.

مشاهده قیمت دوربین مدار بسته

تعداد سیستم های امنیتی دوربین مداربسته مورد نیاز شما به طور کلی بستگی به اندازه خانه و یا محل کار شما و همچنین میزان سطح امنیتی مورد نیازتان دارد. حداقل توصیه می کنیم یک دوربین در ورودی اصلی خانه و یا محل کار خود در طبقه همکف قرار دهید. در حالت ایده آل ، می توانید از دوربین های مدار بسته در فضای باز در تمام ورودی های طبقه همکف نیز استفاده کنید. دوربین های امنیتی برای کمک به پیشگیری و کشف جرم طراحی شده اند و همچنین می توانند به مردم در مورد امنیت جامعه اطمینان دهند. در مکان های عمومی نصب دوربین مداربسته به حفظ نظم عمومی ، ارائه شواهد به سازمان های اجرایی مربوطه ، جلوگیری از رفتارهای ضد اجتماعی و مزاحمت ، ارتقای رفاه اقتصادی و ایجاد اطمینان کمک شایانی می کند. مورد استفاده اصلی بهترین دوربین مدار بسته برای اهداف امنیتی است. بسیاری از مشاغل ، کافه‌ ها ، مدارس ، رستوران‌ ها ، بانک‌ ها و خانه‌ ها برای محافظت به دوربین‌ های مداربسته متکی هستند. در حالی که سیستم امنیتی ممکن است جلوی حوادث ناگوار را نگیرد ، اما در وهله اول از وقوع فعالیت مجرمانه جلوگیری می کند.

تیم مجرب و متخصص شرکت آس با بررسی شرایط زندگی و کار شما و همچنین در نظر گرفتن عوامل محیطی مهم ، تعیین می کنند که آیا شما به نصب دوربین های امنیتی نیازی دارید یا خیر و در صورت تایید ، به چه تعداد دوربینی نیاز خواهید داشت!

نکات کلیدی خرید انواع سیستم های امنیتی دوربین مداربسته

  • با پیشرفت تکنولوژی در انواع دوربین مداربسته ، امروزه بسیاری از دوربین ها به خودی خود سیستم های مداربسته دارند. آنها دارای یک اسلات کارت micro SD هستند. کاربران می توانند کارت های حافظه با ظرفیت های مختلف 32 گیگابایت ، 64 گیگابایت یا 128 گیگابایت را برای ضبط وارد کنند. بسیاری از دوربین های مداربسته مدرن فروخته شده در ایران تا 128 گیگابایت قابل ارتقا هستند.
  • حرکت / شیب – دوربین های مداربسته مدرن می توانند به صورت افقی و عمودی بچرخند تا فضای بزرگی را در اطراف خود بپوشانند. حداکثر زاویه ای که دوربین مداربسته می تواند به صورت افقی بچرخد پان و به صورت عمودی شیب نامیده می شود. برخی از سیستم های امنیتی دوربین مداربسته را می توان از راه دور توسط برنامه هایشان چرخاند. بنابراین اگر می‌ خواهید بخش بزرگی از فضای سه‌ بعدی را زیر نظر داشته باشید ، یک دوربین مداربسته با پان/شیب بالاتر ضروری است.
  • کیفیت تصویر – بهترین دوربین های مداربسته امروزی فیلم هایی با وضوح 720p (1MP) و 1080p تولید می کنند. البته هرچه رزولوشن بیشتر باشد ، کیفیت بهتری نیز خواهد داشت. با این حال ، برای ضبط ویدیوی یک روز به فضای ذخیره‌ سازی بیشتری نیاز دارید. اگر یک دستگاه DVR با حافظه داخلی بزرگ در ترابایت دارید ، خرید یک دوربین با وضوح بالا ممکن است ایده بدی نباشد. اما دوربین های دارای فضای ذخیره سازی داخلی به راحتی پر می شوند. برای مقابله با این موضوع برخی از دوربین ها دارای قابلیت رونویسی هستند که پس از پر شدن و ادامه ضبط ، میکرو SD را پاک می کند. بدیهی است که این امر می‌ تواند مشکلاتی را برای از دست دادن ضبط ایجاد کند. یک دوربین 1 مگاپیکسلی برای یک روز کامل تقریبا 38 گیگابایت فضای داده را اشغال می کند. بنابراین قبل از انتخاب یک دوربین مداربسته خاص ، رزولوشن دوربین مداربسته را با فضای ذخیره سازی و زمان تهیه نسخه پشتیبان و نه فقط با کیفیت بصری مرتبط کنید.
  • سنسور حرکت و صدا – سنسورهای حرکتی در واقع بخشی از دوربین های امنیتی هوشمند هستند. دوربین‌ های مداربسته با حسگرهای حرکتی و صوتی ، صداها و حرکات غیرعادی را با ارسال یک اعلان به صاحبان آن‌ ها در اپلیکیشن موبایلشان شناسایی کرده و به آنها هشدار می‌ دهند. اگر به یک سیستم امنیتی درجه یک نیاز دارید و می خواهید از خانه یا محل کار خود به بهترین شکل محافظت کنید ، خرید دوربین مداربسته با سنسورهای حرکتی و صوتی ارزش دارد.
  • نصب و راه اندازی دوربین مداربسته – به طور کلی نصب و راه اندازی دوربین های مداربسته بی سیم ساده تر است ، زیرا هیچ کابلی در آن وجود ندارد. سهولت نصب دوربین امنیتی عمدتا به موقعیت و نصب بستگی دارد. دوربین‌ های دارای پایه های مغناطیسی یا پدهای چسبنده به راحتی نصب می‌ شوند ، اما برای استفاده طولانی‌ مدت پیچ‌ کردن دوربین روی دیوار یک راه مطمئن است. اگر دوربین مداربسته دارای پان/شیب خوب باشد ، ممکن است نیازی به موقعیت یابی دقیق نداشته باشد. ممکن است بتوانید آنها را روی یک میز یا کمد بلند قرار دهید.
  • دوربین های مدار بسته با میکروفون داخلی وجود دارد که امکان ارتباط دو طرفه را فراهم می کند. این برای افرادی که می خواهند با فرزندان خود در خانه در تماس باشند و ایمنی و امنیت آنها را تضمین کنند مفید است.
  • برای نصب دوربین مداربسته در فضای باز ، عایق رطوبتی { ضد آب } ضروری است. اگر می خواهید فضای روبروی مغازه ، خانه یا هر فضای بیرونی دیگری را زیر نظر داشته باشید باید به دنبال دوربین های مداربسته ضد آب باشید.
  • LED های مادون قرمز لامپ های کوچکی هستند که در کناره های لنز در مرکز قرار دارند. اینها نور مادون قرمز را در شب برای دید در شب فراهم می کنند. هرچه تعداد LED ها بیشتر باشد ، کیفیت ضبط در شب بهتر خواهد بود.
  • حداکثر برد دوربین مدار بسته به فاصله کانونی لنز و اندازه سنسور تصویر بستگی دارد. هر چه برد بیشتر باشد ، اشیایی که از فواصل دور گرفته می شوند واضح تر خواهند بود. برد بالاتر برای دوربین های مدار بسته در فضای باز ضروری است. دوربین مداربسته باید حداقل 20 تا 25 متر برد داشته باشد.
  • دوربین های داخلی برای دفاتر و منازل مناسب هستند. اندازه آنها جمع و جور است و معمولا شکل گنبدی دارند. از سوی دیگر ، دوربین‌ های فضای باز برای فضاهایی از جمله زمین‌ ها ، مغازه‌ های بیرونی ، بازارها ، فرودگاه ، جاده‌ ها و غیره استفاده می‌ شوند. این دوربین‌ ها دارای پان/شیب و زوم بالایی هستند که آنها را قادر می‌ سازد فضاهای بزرگ را پوشش دهند.

خرید دوربین مدار بسته

خرید دوربین مدار بسته باید با دقت صورت گیرد ، چرا که تنوع آن ها ممکن است گیج کننده باشد. از آنجایی که هنگام انتخاب یک دوربین امنیتی باید فاکتورهای زیادی را در نظر گرفت ، ما راهنمایی ایجاد کردیم تا شما را در کل فرآیند هدایت کرده و با انتخاب نوع دوربین یا دوربین‌ های مورد نیاز در مسیر درستی قرار دهیم. البته می‌ توانید دوربین‌ های امنیتی را نیز در اینجا مقایسه کنید! عوامل زیادی را در حین خرید انواع دوربین مدار بسته باید در نظر بگیرید. عواملی همچون موقعیت ، نحوه دریافت برق ، نحوه اتصال ، اینکه آیا به Wi-Fi و یا تلفن ثابت یا تلفن همراه نیاز دارند یا خیر! اکنون به شرح هر یک از این موارد با جزئیات می پردازیم.

تاثیر موقعیت قرارگیری در خرید دوربین امنیتی

تاثیر موقعیت قرارگیری در خرید دوربین امنیتی یکی از موارد مهم و حائز اهمیت در حین خرید CCTV می باشد. اکثر مردم جستجوی خود را برای خرید انواع دوربین های مدار بسته بر اساس مکان شروع می کنند. اگر در آپارتمان زندگی می‌ کنید ، احتمالا فقط به دوربین‌ های داخلی نیاز دارید. اما کسانی که حیاط جلو و عقب دارند می‌ توانند از نصب دوربین‌ مداربسته در فضای باز و زنگ‌ های ویدیویی نیز بهره ببرند.

  • دوربین های داخلی : دوربین امنیتی داخلی باید حداقل در سطح زمین خانه شما قرار گیرد. از نصب دوربین مداربسته در فضاهای خصوصی مانند حمام یا اتاق خواب اجتناب کنید ، اما هر قسمتی را که به راحتی در دسترس است مانند راهروی جلو و یا هر قسمتی که مرکز خانه شما است مانند اتاق نشیمن را بپوشانید. دوربین‌ های داخلی برخلاف دوربین‌ های فضای باز ، ممکن است به پریز برق متصل شوند. با این حال ، توصیه می‌ کنیم برای دوربین‌ ها پلاگین پشتیبان‌ گیری سلولی بگیرید تا حتی اگر برق نباشد ، دوربین های نظارتی امنیتی روشن بمانند.
  • دوربین های فضای بیرون ( باز ) : دوربین های مدار بسته فضای بیرون گران تر از دوربین های داخلی هستند. چرا ؟! آنها با کیس های مقاوم در برابر آب و هوا عرضه می شوند تا بتوانند محدوده دمایی زیاد و همچنین جامدات و مایعات مختلف همچون باران ، برف یا تگرگ را تحمل کنند. چگونگی تعیین دوام یک دوربین به رتبه IP بستگی دارد. بر خلاف دوربین های داخلی ، دوربین های فضای باز به دلیل پریزهای کمتر در فضای باز به احتمال زیاد بی سیم هستند. اما نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که دوربین های بی سیم ممکن است همچنان به اینترنت نیاز داشته باشند.

فاکتور برق در نصب انواع دوربین مدار بسته

فاکتور برق در نصب انواع دوربین مدار بسته تعیین می کند که چگونه دوربین شما از طریق باتری یا پریز برق ، برق می گیرد؟ این یک سوال ضروری است که باید قبل از خرید دوربین مداربسته از خود بپرسید و ممکن است به ترجیحات شخصی شما برگردد ، با مزایا و معایب برای هر نوع!

  • دوربین های سیمی : سیستم های امنیتی دوربین‌ های مدار بسته سیم دار ، معمولا مناسب محیط‌ های داخلی بوده و این مزیت را دارند که هرگز ما را ملزم به تعویض باتری‌ هایشان نمی‌ کنند. بلکه آنها یا به برق وصل بوده و یا به خانه ما متصل هستند. با این حال ، معایب نیز وجود دارد. اول از همه اینکه ما دوست نداریم سیم‌ های بیشتری را به خانه هوشمند خود اضافه کنیم و دوما اینکه اگر برق یا Wi-Fi ما قطع شود ، که بیشتر از آنچه می‌ خواهیم اتفاق می‌ افتد ، ممکن است دوربین امنیتی نتواند به برنامه متصل شود!
  • دوربین‌ های بی‌ سیم : نصب دوربین‌ های مداربسته بی سیم بسیار آسان‌ تر از دوربین‌ های سیمی است ، اما البته ما باید طول عمر باتری را در نظر بگیریم. به نظر ما یک سال یک دوره زمانی معقول برای دوام باطری دوربین است. در حالی که برخی از باتری ها قابل شارژ هستند ، برخی از آنها را باید هر چند وقت یکبار به طور کامل تعویض کنیم. برخی از دوربین‌ های نظارتی فضای باز با پنل‌ های خورشیدی عرضه می‌ شوند بدین معنا که به طور مداوم از خورشید شارژ شده و هرگز نیاز به تعویض باتری ندارند.

نصب دوربین های امنیتی بر اساس اتصال

نصب دوربین های امنیتی بر اساس اتصال به استفاده از وای فای و آنالوگ مربوط می شود. باور کنید یا نه ، همه از اینترنت استفاده نمی کنند. در واقع بر اساس گزارش مرکز تحقیقات پیو در سال 2019 ، 10 درصد از آمریکایی ها از اینترنت استفاده نمی کنند. این موضوع در نصب و تحقیق سیستم های امنیتی دوربین مداربسته باید در نظر گرفته شود!

  • دوربین های متصل به وای فای ( دوربین دیجیتال یا IP ) : این روزها اکثر دوربین های امنیتی به وای فای متصل هستند ، بدین معنا که آنها به کمک یک برنامه مشخص امکان پخش زنده تصاویر ، دریافت حرکت یا اعلان های فعال شده توسط شخص و کنترل دوربین خود را از راه دور می دهد. برای جامع ترین نظارت ، توصیه می کنیم یک دوربین امنیتی هوشمند تهیه کنید بدین معنا که به اینترنت متصل است.
  • دوربین‌هایی که به اینترنت نیاز ندارند ( آنالوگ ) : اگر Wi-Fi ندارید ، هنوز دوربین‌ هایی مداربسته ای وجود دارند که برای شما کار می‌ کنند. بیشتر آنها مستقیما روی کارت میکرو اس‌ دی یا هارد دیسک ضبط می‌ کنند ، بنابراین در حالی که نمی‌ توانستیم فیلم پخش زنده را پخش کنیم ، می‌ توانیم با بارگیری حافظه محلی روی دستگاهی مانند رایانه خود ببینیم که چه اتفاقی افتاده است.

نحوه ضبط دوربین امنیتی

نحوه ضبط دوربین امنیتی به گونه ای است که دوربین مداربسته توسط یک دوربین یا چندین دوربین کار می‌ کند و توالی ثابتی از تصاویر را می‌ گیرد که سپس توسط کابل یا بی‌ سیم (بسته به نوع سیستم انتخابی) به دستگاه ضبط و سپس روی نمایشگر منتقل می‌ شود که به فرد امکان می‌ دهد توالی عکس‌ ها را ببیند. دوربین های مدار بسته برای کار با اتصال به اینترنت طراحی شده اند. اما بدون اینترنت نیز آنها همچنین کاملا خوب کار کرده و عملکردی حیاتی دارند. اگر مانیتور از طریق کابل به دوربین مداربسته متصل شود ، نظارت زنده و شبانه روزی همچنان انجام خواهد شد. دوربین نظارتی چگونه فیلم را ضبط می کند ؟ به طور خلاصه ، دوربین‌ های دارای DVR ، داده‌ های فیلم را در ضبط‌ کننده معمولا یک هارد دیسک ، پردازش می‌ کنند. سیستم‌ های NVR داده‌ ها را در خود دوربین پردازش کرده و سپس آن را به ضبط‌ کننده پخش می‌ کنند.

  • ضبط کننده های ویدئویی دیجیتال (DVR) : دوربین های DVR معمولا دوربین های آنالوگ هستند ، بدین معنا که به Wi-Fi متصل نیستند. آنها معمولا بخشی از سیستم های امنیتی سیمی هستند. به طور معمول ، دوربین از طریق کابل کواکسیال به هارد دیسک متصل می شود.
  • ضبط‌ کننده‌ های ویدئوی شبکه (NVR) : اکثر دوربین‌های NVR به وای‌ فای متصل هستند که به‌ عنوان دوربین‌ های IP یا پروتکل اینترنت شناخته می‌ شوند. این دوربین ها می توانند سیمی یا بی سیم باشند.
  • ضبط ابری : ضبط ابری به ضبط فیلم خارج از سایت از طریق یک سرور ابری که توسط سازنده دوربین یا شخص ثالث اداره می شود ، اشاره دارد. برخی از دوربین‌های IP قدیمی‌ تر می‌ توانند از فضای ذخیره‌ سازی ابری شما استفاده کنند ( مانند Google Drive ، OneDrive و غیره ) اما امروزه بیشتر دوربین‌ ها از فضای ذخیره‌ سازی ابری مبتنی بر اشتراک خود استفاده می‌ کنند.

نکاتی که باید قبل از خرید دوربین مدار بسته در نظر بگیرید عبارتند از :

  1. دانستن اینکه چه چیزی باید پوشش داده شود. زوایا و گزینه‌ های زیادی برای پوشش دادن وجود دارد ، اما تصمیم‌ گیری در مورد اینکه دوربین مداربسته واقعا چه چیزی را پوشش دهد ، اساس هر جنبه‌ ای از سیستم است. با ویژگی‌ هایی مانند ANPR ، دید در شب ، تشخیص حرکت و ردیابی خودکار که خصوصیات دوربین‌ های موجود را کاملا تغییر می‌ دهد ، تصمیم‌ گیری برای پوشش دادن باید همیشه اولین قدم شما در هنگام دنبال کردن یک سیستم دوربین مدار بسته باشد.
  2. تاثیرات خارجی و مکان. هنگام خرید دوربین مدار بسته مهم است که تاثیرات خارجی احتمالی مانند آب و هوا و موقعیت دوربین را در نظر بگیرید – مواردی مانند نور خورشید می توانند مکان قرارگیری دوربین را کاملا تغییر دهند.
  3. سیم کشی. صرف نظر از راه حلی که دنبال می کنید ، یک کابل همیشه مورد نیاز است چه برای برق ، چه برای داده یا برای هر دو! استفاده از IP اجازه می‌ دهد هم داده‌ ها و هم برق از طریق یک کابل مستقیما از NVR با فناوری‌ های ساخته شده در سخت‌ افزار کارخانه استفاده شوند.
  4. انتخاب دوربین مناسب. طرح های زیادی از دوربین ها از دوربین های Bullet تا دوربین های PTZ وجود دارد. انتخاب های زیادی وجود دارد ، اما چگونه تصمیم می گیرید که چه چیزی برای نیازهای شما مناسب است.
  5. کیفیت و وضوح تصویر. بنابراین شما تصمیم گرفته‌ اید که چه چیزی را می‌خواهید عکس بگیرید و چقدر از آن شی فاصله دارید. اکنون باید بدانید که به چه کیفیتی از دوربین خود نیاز دارید. با سیستم های آنالوگ مانند Turbo HD هایک ویژن که تا 1080p ارائه می دهند ، می توان به راحتی متقاعد شد. رایج‌ ترین دوربین‌ های IP موجود در بازار از فناوری‌های 2 مگاپیکسلی یا 2 مگاپیکسلی استفاده می‌ کنند که بهترین وضوح را ارائه می‌ دهند و اگر کابل‌ های آنالوگ وجود نداشته باشد ، اینها معمولا بهترین انتخاب برای قیمت مناسب هستند.
  6. اندازه و سنسور لنز. مجموعه عظیمی از اندازه های لنز از 2.8 میلی متر تا فواصل کانونی دیوانه کننده وجود دارد! با این حال ، اندازه لنزها به دلیل اندازه و کیفیت سنسورهای مختلف به طور مستقیم با یکدیگر قابل مقایسه نیستند. اگر می خواهید میدان دید وسیعی داشته باشید ، ممکن است بخواهید یک دوربین 2.8 میلی متری را خریداری نمایید.

خرید دوربین مداربسته بر اساس شکل و ظاهر

خرید دوربین مداربسته بر اساس شکل و ظاهر از دیگر موارد کلیدی برای برخی افراد می باشد. هنگامی که با مشورت با متخصصین شرکت آس متوجه شدید خرید چه نوع دوربین مداربسته ای برای شما مناسب است ، وقت آن است که به ویژگی های دوربین بپردازید و سوالات زیر را از خود بپرسید :

  1. قابلیت اتصال. آیا دوربین به Wi-Fi نیاز دارد ؟ اگر چنین است ، روی شبکه 2.4 گیگاهرتز یا 5 گیگاهرتز کار می کند ؟ این روزها اکثر دوربین ها فقط با شبکه 2.4 گیگاهرتز کار می کنند ، اگرچه 5 گیگاهرتز رایج تر است.
  2. برق. آیا دوربین به برق وصل می شود یا بی سیم است ؟ اگر بی سیم است ، طول عمر باتری چقدر می باشد ؟ آیا باتری قابل شارژ است یا قابل تعویض ؟ آیا پنل خورشیدی برای دوربین در فضای باز موجود است ؟
  3. دوام. اگر از دوربین امنیتی خود در فضای باز استفاده می کنید ، مهم است که محدوده دمایی و همچنین میزان IP را در نظر بگیرید.
  4. کیفیت ویدیو. این روزها اکثر دوربین های امنیتی هوشمند دارای رزولوشن 1080p HD هستند ، برخلاف رزولوشن 720p HD دوربین های قدیمی! دوربین های پیشرفته تر دارای رزولوشن 2K یا حتی 4K هستند که تعداد پیکسل های آن دو برابر 1080p HD است.
  5. HDR. عکاسی در خارج از منزل سخت است ، در حالی که تابش خیره کننده و سایه ها مانع ایجاد یک تصویر واضح می شود. HDR که مخفف محدوده دینامیکی بالا است ، بیشتر تابش خیره کننده و سایه ها را از فیلم های فضای باز حذف می کند و باعث می شود که بیشتر از همیشه به زندگی واقعی نزدیکتر به نظر برسد.
  6. زوم. برخی از دوربین‌ ها می‌ توانند به صورت اپتیکال زوم کنند ، این بدین معناست که یا خود دوربین در واقع به یک شی نزدیک‌ تر می‌ شود، یا به صورت دیجیتالی – یعنی می‌ توانیم با فشار دادن پخش زنده برنامه‌ مان را بزرگنمایی کنیم. زوم اپتیکال ترجیح داده می شود ، زیرا فیلم با وضوح بالاتری خواهد بود، اما این معمولا حداقل برای ما یک مشکل نیست.
  7. میدان دید. میدان دید به معنای عریض بودن فیلم دوربین است. معمولا ما دوست داریم این عدد حداقل 120 درجه باشد. مجددا برای برد بیشتر، به دنبال دوربینی باشید که در تمام اطراف حرکت می کند.
  8. دید در شب. بدیهی است که مهم است که نصب یک دوربین مداربسته بتواند در شب و همچنین در روز به شما نشان دهد چه اتفاقی می افتد. دید در شب به دو صورت وجود دارد : یا مادون قرمز از طریق حسگرهای LED که فیلم سیاه و سفید تولید می‌ کند ، یا رنگ از یک نورافکن سفید روشن.
  9. صدا. دوربین‌ ها باید بلندگو و میکروفون داخلی داشته باشند. این روزها اکثر دوربین های امنیتی هوشمند دارای صدای دو طرفه هستند ، اما دوربین های آنالوگ به احتمال زیاد فقط دارای بلندگو هستند.
  10. ذخیره سازی و ضبط. ذخیره سازی را می توان به دو دسته تقسیم کرد : محلی و ابری. فضای ذخیره‌ سازی محلی معمولا به شکل کارت micro SD ، تعبیه‌ شده در دوربین امنیتی و یا یک هارد دیسک خارجی است. با ذخیره‌ سازی محلی فیلم مستقیما روی کارت یا هارد دیسک ضبط می‌ شود ، در حالی که با ذخیره‌ سازی ابری فیلم به‌ طور خودکار روی یک سرور ابری آپلود می‌ شود که ممکن است به اشتراک پولی نیاز داشته باشد! ما دوربین‌ های مدار بسته ای را با فضای ذخیره‌ سازی ابری و محلی ترجیح می‌ دهیم. به این ترتیب ، اگر یکی از روش ها با شکست مواجه شد ، روش دیگر را به عنوان پشتیبان خواهید داشت.
  11. یکپارچگی اسمارت هوم. دستیارهای صوتی مانند الکسا و دستیار گوگل هر سال محبوب تر می شوند. به همین دلیل است که ما دوربین‌ های مدار بسته امینتی را دوست داریم که با پلتفرم‌ های هوشمند خانه ادغام شوند و این دستیارهای صوتی را در خود جای دهند. به این ترتیب ، می‌توانیم الکسا یا دستیار گوگل دوربین خود را کنترل کنیم و فقط به یک فرمان صوتی نیاز داریم.
  12. هوش مصنوعی. بیشتر دوربین‌ های امنیتی هوشمند می‌ توانند حرکت را تشخیص دهند و در صورت شناسایی آن به کاربران هشدار دهند. با این حال ، این می تواند منجر به بسیاری از اعلان های نادرست و غیر ضروری از چیزهایی مانند حیوانات ، ماشین ها و سایر اجسام متحرک بی جان شود. برای مبارزه با این مشکل ، به دنبال نصب دوربین مداربسته ای با ویژگی تشخیص شخص باشید ، بدین معنا که این دسته از دوربین های امنیتی می توانند تفاوت بین افراد و هر چیز دیگری را تشخیص دهند. اگر می خواهید از حرکات حیوان خانگی خود مطلع شوید ، دوربین هایی با تشخیص حیوانات خانگی نیز وجود دارد. حتی بیشتر از این ، دوربین‌ های دارای تشخیص چهره می‌ توانند با گذشت زمان چهره دوستان و خانواده شما را تشخیص دهند ، که می‌ توانید برای دریافت اعلان‌ های فوق‌ العاده آن‌ ها را در برنامه نام ببرید. توصیه می کنیم دوربین مداربسته ای با قابلیت تشخیص شخص تهیه کنید ، به خصوص اگر حیوان خانگی دارید.
  13. دسترسی مشترک. اکثر برنامه ها به شما این امکان را می دهند که کاربران دیگری را اضافه کنید تا آنها نیز بتوانند دوربین های شما را مسلح و خلع سلاح کنند ، این ویژگی به صورت ویژه برای بازدیدکنندگان راحت است. مطمئن شوید که برنامه سیستم های امنیتی دوربین مداربسته امنیتی به شما این امکان را می دهد تا هر تعداد کاربر که دلتان می خواهد اضافه کنید.
نصب سیستم های امنیتی دوربین مداربسته
نصب سیستم های امنیتی دوربین مداربسته

تست دوربین مدار بسته

تست دوربین مدار بسته جهت اطمینان از عملکرد صحیح آن بسیار حائز اهمیت می باشد. تیم مجرب و حرفه ای نصب دوربین های امنیتی شرکت آس در تست دوربین مواردی مانند دید در روز و شب ، صدای دو طرفه ، ذخیره‌ سازی ، ادغام‌ های پلتفرم هوشمند و هوش مصنوعی را بررسی می کنند. ما مطمئن می شویم که هر دوربین همان چیزی را که در مشخصات فنی می گوید- ا ز وضوح تصویر گرفته تا کیفیت بلندگوها و میکروفون هایش – انجام می دهد. ما همچنین از این برنامه استفاده می کنیم تا اطمینان حاصل کنیم که هیچ تاخیری وجود ندارد و همه چیز برای نصب و استفاده آسان است.

نصب دوربین های امنیتی می تواند خیلی دشوار به نظر برسد. اگر یک دوربین بی‌ سیم است ، نصب احتمالا به معنای قرار دادن دوربین روی یک سطح صاف یا پیچاندن آن به دیوار یا سقف است. برای دوربین های فضای باز، مطمئن شوید که دوربین شما در منطقه Wi-Fi شما نصب شده است تا ارتباط آن با برنامه شما حفظ شود. نصب دوربین های سیمی بسته کمی دشوارتر از دوربین های بی سیم است. برخی از دوربین ها فقط باید به پریز برق وصل شوند ، در حالی که دوربین های سیم کشی شده به سیستم برق خانه شما متصل می شوند. بسیاری از زنگ‌ های ویدیویی به یک زنگ در و تنظیم زنگ موجود متصل می‌ شوند ، که بدیهی است سخت‌ تر از تنظیم یک زنگ ویدیویی با باتری است. بسته به مدل ، ساخت و نوع دوربین مداربسته ، چند راه مختلف برای مشاهده نحوه ضبط دوربین امنیتی وجود دارد :

  • چراغ LED دوربین روشن می شود.
  • اگر دوربینی مانند Wyze Cam Pan باشد ، دوربین متحرک خواهد بود.
  • این برنامه به احتمال زیاد به شما خواهد گفت که آیا دوربین در حال ضبط در جریان مستقیم است یا خیر!

سیستم های آنالوگ و دیجیتال کاملا متفاوت عمل می کنند اما شبکه های دوربین مداربسته مدرن از نرم افزار و سخت افزار تبدیل برای تبدیل آنالوگ به دیجیتال استفاده می کنند. یک سیستم دوربین امنیتی CCTV شامل موارد زیر است :

  • یک یا چند دوربین ( آنالوگ یا دیجیتال ) که هر کدام دارای یک لنز مجهز به سنسور تصویر هستند
  • ضبط کننده – یا ضبط کننده نوار ویدیوی تصویری استاندارد برای سیستم های آنالوگ ، یا ضبط مستقیم فیلم ( DVR ) یا ضبط ویدیوی شبکه ( NVR ) برای سیستم های دیجیتال
  • کابل یا RJ45 برای سیستم دیجیتال یا کواکسیال ( هم محور ) برای آنالوگ
  • یک یا چند مانیتور که تصاویر به آنها منتقل می شود
نحوه عملکرد سیستم دوربین مداربسته
نحوه عملکرد سیستم دوربین مداربسته

نحوه عملکرد سیستم دوربین مدار بسته چیست

نحوه عملکرد سیستم دوربین مدار بسته به گونه ای است که نور را گرفته و آن را به سیگنال ویدئویی تبدیل می کند. در هسته دوربین مدار بسته یک سنسور CCD (Charge Coupled Device) قرار دارد که نور را به سیگنال الکتریکی تبدیل می کند. پردازش سیگنال ، سیگنال الکتریکی را به سیگنال ویدیویی تبدیل می کند که می تواند روی صفحه نمایش داده شده یا ضبط شود.

  1. یک دوربین مداربسته با استفاده از حسگرهای تصویر ، تصاویر را از طریق لنز ضبط می کند.
  2. این تصاویر ( و اغلب صدا نیز ) به صورت بی سیم یا با کابل به ضبط کننده یا نوار منتقل می شوند. ضبط کنندگان ممکن است از نرم افزار تحلیلی و سایر فن آوری های هوشمند برای اسکن داده ها و ارسال هشدارهای خودکار به انسان یا سایر سیستم ها و دستگاه ها استفاده کنند. این نرم افزار مدیریت فیلم (VMS) منابع ویدئویی را ثبت ، ذخیره و تجزیه و تحلیل می کند. این نرم افزار اغلب خودآموز است و از الگوریتم های یادگیری ماشین (ML) استفاده می کند که از قابلیت هایی مانند تشخیص حرکت ، تشخیص چهره ، شمارش افراد و غیره استفاده می کنند.
  3. مانیتورها می توانند منفعلانه ( از طریق نرم افزا ر) یا به طور فعال ( توسط افراد ) کنترل شوند. شبکه های سیستم های امنیتی دوربین مداربسته می توانند و باید ، خود نظارت داشته باشند.
  • آنالوگ از اتصالات Bayonet Neill-Concelman (BNC) روی کابل های کواکسیال ( هم محور ) برای انتقال سیگنال های ویدئویی مداوم استفاده می کند. وضوح آنها نسبتا پایین است اما ارزان و موثر هستند. وسایل جانبی بیشتری در یک سیستم آنالوگ وجود دارد ، به عنوان مثال کابل های کواکسیال استاندارد معمولا صدا را انتقال نمی دهند. سیگنال های آنالوگ را می توان دیجیتالی کرد ، دیجیتالی شدن حتی با تجهیزات قدیمی تر نیز مقرون به صرفه است. تصاویر به کارت ضبط ویدئو احتیاج دارند و می توانند در رایانه شخصی یا ضبط صوت ذخیره شوند. با یک گام بالاتر ، HD آنالوگ امکان افزایش رزولوشن را نسبت به سیستم های سنتی (1080 پیکسل) فراهم می کند و با دوربین های آنالوگ و BNC سازگار است.
  • دیجیتال سیگنال ها را در سطح دوربین دیجیتالی می کند. این سیستم ها در دوربین های امنیتی cctv به کارت ضبط ویدئو احتیاج ندارند ، زیرا تصاویر مستقیما در رایانه ذخیره می شوند اما به فضای نسبتا زیادی برای ذخیره ضبط نیاز دارند ، بنابراین معمولا به شدت فشرده می شوند.
  • شبکه یا IP – این سیستم ها با دوربین های آنالوگ یا دیجیتال استفاده می شوند ، از یک سرور ویدئو برای پخش تصاویر از طریق اینترنت استفاده می کنند. از مزایای آن می توان به دسترسی به WiFi و صدا ، هوش مصنوعی توزیع شده (DAI) برای تجزیه و تحلیل فیلم تصاویر ، دسترسی از راه دور ، ( POE ) و وضوح بهتر اشاره کرد. علاوه بر این ، دوربین های IP توانایی دربرداشتن دوربین های بیشتری را در یک دوربین دارند که می تواند زاویه وسیعی را پوشش دهد که به طور معمول ممکن است چندین دوربین یا سیستم دوربین را پوشش دهد.

کاربرد انواع دوربین مداربسته چیست ؟

کاربرد انواع دوربین مدار بسته بسیار وسیع است به گونه ای که اکنون بسیاری از کشورها از دوربین های نظارتی در مکان های عمومی به عنوان ابزار اصلی برای نظارت بر جابجایی جمعیت و جلوگیری از جرم و جنایت و تروریسم در بخش خصوصی و عمومی استفاده می کنند. دوربین مدار بسته یک دارایی مهم در امنیت تجاری است و کاربردهای متعددی در بسیاری از بخش‌ های مختلف کسب‌ و کار دارد ، از بازدارندگی از سرقت‌ ها گرفته تا ضبط فیلم‌ هایی با کیفیت بالا از فعالیت‌ های مشکوک! اما توجه به چندین ملاحظات اساسی بسیار اهمیت دارد ، از اطلاع رسانی به کارکنان در مورد ضبط ویدیوی زنده تا تصمیم گیری در مورد نحوه ذخیره و استفاده از داده های جمع آوری شده! در ادامه به شرح برخی از کاربردهای رایج خرید و نصب دوربین های مداربسته می پردازیم :

کنترل جرم و جنایت

نظارت دوربین مدار بسته می تواند مجرمان بالقوه را باز دارد. در صورت وقوع جرمی ، فیلم های ویدئویی می توانند به نیروی انتظامی کمک کنند تا تحقیقات و بعدا شواهدی را برای پیگرد قانونی در دادگاه قانونی ارائه دهند. همراه با دوربین مداربسته ، حالت صوتی ، حرارتی و انواع دیگر سنسورها می توانند به مقامات از وقایع غیرمعمول هشدار دهند ، به عنوان مثال آتش سوزی یا تیراندازی در یک مکان. برای مشاغل ، دوربین های مدار بسته می توانند فعالیت های مجرمانه داخلی را شناسایی و کنترل کنند. دوربین های امنیتی قادر به نظارت بر مناطقی هستند که به راحتی قابل دسترسی نیستند.

نظارت بر خیابان و شهر و جامعه

نصب دوربین های مداربسته موجود در چراغ های راهنمایی رانندگی و سایر قسمت های مختلف شهرها مردم را برای جمع آوری آمار ترافیک و همچنین تصاویر اثبات کننده برای سرعت غیرمجاز کنترل می کنند.

ساختار اصلی دوربین مداربسته چیست ؟

  • بدنه دوربین : قاب اصلی و قاب پوششی ( بیرونی ) که نسبت به فضای مورد استفاده آن را انتخاب می ‌کنند
  • بخش‌ های الکترونیکی دوربین : سنسور، برد اصلی ، کانکتور و برد تغذیه
  • لنز دوربین : لنز زوم یا موتور دار دوربین مداربسته نوعی از لنز است که امکان تغییر فاصله کانونی و در نتیجه زاویه دید دوربین را از راه دور مهیا می‌کند. این لنزها همچنین معمولا دارای فوکوس خودکار نیز هستند.
  • وظیفه لنز : اندازه چیپ تصویر دوربین‌ ها محدود و کوچک است. این موضوع باعث خواهد شد تصویر تشکیل شده بر روی چیپ تصویر بسیار محدود باشد. برای رفع این مشکل باید از وسیله ای برای متمرکز کردن نور بر روی چیپ تصویر استفاده شود. به این وسیله لنز می ‌گویند. لنز دوربین ‌های مداربسته معمولا از یک یا چند عدسی تشکیل شده که با توجه به فاصله کانونی ، قسمت مشخصی از تصویر رو به رو را بر روی چیپ تصویر ایجاد می ‌کنند. هر چه فاصله کانونی لنز بیشتر باشد ، تصویر را کمتر متمرکز می ‌کند و زاویه دید دوربین کمتر خواهد بود. از طرفی در دو دوربین با لنزهای با فاصله کانونی ثابت دوربینی که چیپ تصویر بزرگ‌ تری داشته باشد ، تصویر را با زاویه بیشتری نشان می ‌دهد.

انواع لنز دوربین‌ های مداربسته

  • لنزهای fix
  • لنزهای fix صنعتی
  • لنزهای fix مینی کمرا
  • لنزهای ( varifocal ) فاصله کانونی متغیر
  • لنزهای ( motorize ) موتوردار

انواع دوربین مدار بسته چیست

انواع دوربین مدار بسته زیادی وجود دارد و اگر نمی‌ دانید که چگونه دوربین ایده‌ آل خود را از بین مدل‌ های مختلف موجود انتخاب کنید ، باید در مورد تقسیم‌ بندی گسترده دسته‌ ها بدانید. معمولا توصیه می شود قبل از خرید دوربین مدار بسته مواردی همچون ورودی ها و خروجی های کلیدی ، نقاط دسترسی مانند جایگاه های بارگیری ، اندازه و طرح سایت ، دسترسی به برق اصلی ، تهدیدات امنیتی بالقوه ، وضعیت و سبک محل مورد نظر را حتما در نظر بگیرید.

  1. دوربین مداربسته دام ( Dome ) : اصطلاح دام به معنای گنبد است. همان ‌طور که از معنای این دوربین‌ ها واضح است اصطلاح دام به شکل بدنه این نوع از دوربین‌ های مداربسته گفته می شود. این دوربین ها بیشتر برای نصب بر زیر سقف طراحی شده اند.
  2. دوربین مداربسته باکس ( Box ) : اصطلاح باکس به معنای جعبه است. این دسته از دوربین های مدار بسته ظاهری مستطیلی شکل و پلاستیکی دارند که لنز آن‌ ها به صورت جدا بر روی دوربین نصب می ‌شود.
  3. دوربین مداربسته بولت ( Bullet ) : اصطلاح بولت به معنای گلوله است. دوربین‌ های بولت دوربین‌ هایی با بدنه معمولا استوانه ‌ای شکل و عموما فلزی هستند.
  4. دوربین مداربسته اسپید دام ( Speed dome ) : دوربین‌ های گردان را با نام‌ های متفاوتی می ‌شناسند. با قابلیت دوربین های Speed dome سیستم های مدار بسته ، دوربین را به هر جهتی که بخواهید می توانید بچرخانید.
  5. دوربین های مینیاتوری : دوربین های مینیاتوری همانگونه که از نامشان پیداست دوربین های کوچکی هستند که بیشتر به عنوان دوربین های مخفی استفاده می شوند.
  6. دوربین مداربسته حرارتی ( Thermal ) : دوربین‌ های حرارتی یا گرمایی نوعی از دوربین‌ های مداربسته هستند که تصاویر خود را به جای نور با توجه به شکل حرارتی محیط می‌ سازند.

سیستم های امنیتی دوربین مداربسته بهترین راه برای داشتن دید کامل از اموال ، دفاتر و سایر اشیاء با ارزش شماست. دوربین‌ های امنیتی گزینه‌ های بسیار متنوعی از رزولوشن‌ ها ، شکل‌ ها و قابلیت‌ های مختلف دارند. شما می توانید دوربین های CCTV را پیدا کنید که هم مناسب فضای داخل باشند و هم مناسب فضای خارج!

سه نوع محبوب ترین سیستم های دوربین مدار بسته عبارتند از :

  1. دوربین IP مستقل
  2. سیستم های ضبط فیلم دیجیتال
  3. سیستم های ضبط ویدئو شبکه

اکنون به شرح هر یک از این موارد می پردازیم :

دوربین IP مستقل

دوربین IP مستقل نوعی دوربین فیلمبرداری دیجیتال است که داده های کنترل را دریافت کرده و داده های تصویری را از طریق اینترنت ارسال می کند. برخلاف دوربین های آنالوگ CCTV ( تلویزیون مدار نزدیک ) ، آنها به هیچ دستگاه ضبط محلی نیاز ندارند ، بلکه فقط به یک شبکه محلی نیاز دارند. برخی از دوربین های IP برای مدیریت ضبط ، فیلم و زنگ هشدار به یک NVR ( ضبط کننده فیلم شبکه ) نیاز دارند. در حال حاضر ما روی دوربین های IP متمرکز خواهیم شد که می توانند بدون NVR کار کنند ، زیرا دوربین قادر است مستقیما روی کارت SD ضبط کند ( البته اگر دوربین از کارت SD پشتیبانی کند ).

دوربین های IP دیجیتال هستند و از طریق کابل Cat5 ( شبکه ) یا WiFi به یکدیگر متصل می شوند. رزولوشن دوربین های IP با مگاپیکسل اندازه گیری می شود. مدل قدیمی و شناخته شده این نوع دوربین ها Pan and Tilt است که برای ورود دوربین به هر کجا که بخواهد به آنجا مراجعه کند ، به ورودی کاربر نیاز دارد. اما نوع جدیدی از دوربین IP که به طور مداوم در حال ظهور است و نام آن IP-Fish-Eye می باشد ، هیچ قسمت متحرکی ندارد.

تفاوت NVR و DVR چیست ؟

تفاوت NVR و DVR نیز جز مواردی است که در حین بررسی انواع سیستم امنیتی باید در ذهن خود داشته باشید. اکنون می دانیم دوربین مداربسته چیست . دو نوع سیستم اصلی ضبط در بازار وجود دارد. اولین مورد DVR است که ارزان تر و راه اندازی آن آسان تر می باشد. مورد دوم NVR است که نسبتا گران تر بوده و نیاز به دانش فنی دارد. DVR ( ضبط ویدئو دیجیتال ) عمدتا سیمی است و برای بی سیم کردن آن به تجهیزات خاصی نیاز دارید.DVR از دوربین های آنالوگ استفاده می کند که برای سیگنال به یک کابل دو هسته ای نیاز دارند. معمولا از کابل های کواکس استفاده می شود و برای برق نیاز به کابل اضافی دارید.

تفاوت NVR و DVR چیست

سیستم های NVR ( شبکه ضبط ویدئو ) از طریق کابل های اترنت یا بی سیم کار می کنند. کیفیت تصویر بالاتر (720p ، 1080p) با NVR در مقایسه با DVR قابل دستیابی است. اگر از گزینه های سیم دار استفاده کنید ، کابل های NVR اترنت خواهند بود. PoE نیز گزینه دیگری است ( قدرت و اترنت ) ، بدین معنا که هم برق و هم سیگنال از طریق یک کابل اترنت قابل ارسال است. در زمان خرید می توانید مدل بی سیم را نیز انتخاب کنید. NVR از دوربین های IP استفاده می کند ، زیرا این نوع دوربین ها با استفاده از کابل های اترنت یا WiFi در شبکه کار می کنند. هرچه HDD بزرگتر باشد ، بیشتر می توانید بازپخش کنید. هرچه کیفیت دوربین بالاتر باشد ، از آنجایی که فضای بیشتری می گیرد کمتر بازپخش می کند. توجه داشته باشید که :

  • برخی از DVR ها دارای قابلیت NVR نیز هستند
  • از بسته های NVR ساخته شده در اطراف PoE اختصاصی خودداری کنید
  • همچنین از رمزگذاری اختصاصی ویدئو خودداری کنید

تنظیم ضبط ویدئو دیجیتال ( DVR )

تنظیم ضبط ویدئو دیجیتال یا همان DVR دستگاهی است که معمولا در سیستم های دوربین مدار بسته استفاده می شود. DVR برای ضبط و ذخیره فیلم های ضبط شده توسط دوربین های مدار بسته برای پخش و تجزیه و تحلیل بعدی استفاده می شود. ضبط کننده های دیجیتال ویدئو سیگنال های آنالوگ را از یک دوربین مدار بسته به قالب دیجیتال تبدیل کرده ، اطلاعات را در یک هارد ذخیره و همچنین جریان ویدئویی زنده را به سایر دستگاه های شبکه ارسال می کند. DVR را می توان برای ضبط مداوم تنظیم کرد ، یا می توان آن را طوری برنامه ریزی کرد که فقط زمانی ضبط کند که حرکت در میدان دید دوربین تشخیص داده شود. دستگاه‌ های DVR معمولا ویژگی‌ های مختلفی مانند دسترسی از راه دور را ارائه می‌ دهند که به کاربران اجازه می‌ دهد فیلم‌ های زنده و ضبط‌ شده دوربین‌ های مداربسته خود را از راه دور از طریق رایانه یا دستگاه تلفن همراه مشاهده کنند. برخی از DVR ها همچنین تجزیه و تحلیل های پیشرفته ای مانند تشخیص چهره ، تشخیص اشیا و تشخیص پلاک را ارائه می دهند.

تنظیم شبکه ضبط ویدئو ( NVR )

تنظیم شبکه ضبط ویدئو کیفیت نظارتی بسیار بالایی دارد ، بنابراین باید به دوربین های IP متصل شود و از این رو کیفیت تصویر بسیار بالاتری نسبت به DVR فراهم می کند. یک NVR جریان های ویدئویی را از یک یا چند دوربین IP دریافت و آنها را روی هارد دیسک یا سایر رسانه های ذخیره سازی در قالب دیجیتال ذخیره می کند. مانند دستگاه DVR ، دستگاه NVR را می توان برای ضبط مداوم یا بر اساس تشخیص حرکت تنظیم کرد. یکی از مزایای کلیدی NVR نسبت به دستگاه DVR این است که می توان از راه دور از طریق اینترنت به آن دسترسی داشت و آن را مدیریت کرد. تا زمانی که اتصال به اینترنت در دسترس باشد ، مشاهده فیلم زنده و ضبط شده از هر مکانی آسان می شود. برخی از NVR ها همچنین ویژگی های پیشرفته ای مانند تجزیه و تحلیل ویدیویی را ارائه می دهند که می تواند رویدادهای مورد علاقه را شناسایی کرده و به کاربران هشدار دهد مانند تشخیص حرکت ، اشیاء رها شده و شمارش افراد!

فاصله بین NVR و دوربین IP آن تقریبا محدود است. فراتر رفتن از آن منجر به قطع ارتباط با دوربین IP شده و از این رو منبع اصلی دوربین متوقف می شود. اما روش هایی برای افزایش قدرت سیگنال وجود دارد. 3 روش اصلی برای گسترش سیگنال NVR عبارتند از :

  1. عملکرد تکرار کننده داخلی در دوربین IP یا
  2. یک سوئیچ شبکه ، یا
  3. روتر WiFi

دو روش برای اتصال به DVR یا NVR از طریق تلفن همراه یا رایانه شخصی وجود دارد :

  1. مسیر اتصال غیر مستقیم آسان تر است ، اما از طریق شخص ثالث عبور کرده و جریان آن کندتر است.
  2. مسیر مستقیم کمی پیچیده تر است ، اما از شخص ثالث عبور نمی کند و بنابراین سریعتر پخش می شود.

تفاوت انواع دوربین مدار بسته :

تفاوت انواع دوربین مدار بسته وقتی صحبت از امنیت کسب و کار شما مطرح می شود ، بسیار حائز اهمیت است. آنچه که بسیاری از مردم نمی دانند این است که انواع مختلفی از دوربین مداربسته متناسب با موقعیت ها یا شرایط مختلف وجود دارد و انتخاب دوربین مناسب برای کاربرد مناسب واقعا حیاتی است. در ادامه قصد داریم شما را با تفاوت انواع دوربین مدار بسته بیشتر آشنا کنیم :

دوربین مدار بسته دید در شب

دوربین مدار بسته دید در شب تصاویر رنگی را در شرایط بسیار کم نور ضبط می کند. آنها مجهز به سنسورهای اسکن پیشرفته ½ ”CMOS هستند که به دستگاه اجازه می دهد تصاویر با کیفیت بالا را انتخاب کند و به منبع نور اضافی نیازی ندارد. دوربین های مداربسته دید در شب برای ارائه فیلم های نظارتی در نور کم یا تاریکی کامل طراحی شده اند. آنها از فناوری خاصی استفاده می کنند که آنها را قادر می سازد حتی در غیاب نور مرئی تصاویر و فیلم های واضحی را ثبت کنند. دوربین های امنیتی دید در شب معمولاًدر برنامه های نظارتی در فضای باز مانند پارکینگ ها ، امنیت محیطی و حفاظت از زیرساخت های حیاتی استفاده می شوند. همچنین می‌ توان از آن‌ ها در محیط‌ های بسته در مکان‌ های کم نور مانند راه پله‌ ها ، زیرزمین‌ ها و انبارها استفاده کرد.

رایج ترین انواع دوربین های مدار بسته دید در شب از فناوری مادون قرمز (IR) برای ثبت تصاویر در تاریکی استفاده می کنند. این دوربین ها دارای LED های IR (دیودهای ساطع کننده نور) هستند که نور مادون قرمز را ساطع می کنند که برای چشم انسان نامرئی است اما توسط سنسورهای دوربین قابل تشخیص است. نور مادون قرمز اجسام در میدان دید دوربین را منعکس می کند و توسط لنز دوربین گرفته می شود و یک تصویر تک رنگ ایجاد می کند که بر روی مانیتور نمایش داده می شود یا روی یک DVR (ضبط کننده فیلم دیجیتال) ضبط می شود. دو نوع اصلی از دوربین های مداربسته دید در شب بر اساس فناوری مادون قرمز آنها وجود دارد :

  1. دوربین‌های مادون قرمز غیرفعال: این دوربین‌ ها نور مادون قرمز ساطع شده از اجسام در میدان دید خود را تشخیص می‌ دهند و تصاویری را بر اساس آن نور منعکس شده ایجاد می‌ کنند. دوربین های مادون قرمز غیرفعال رایج ترین نوع دوربین مداربسته دید در شب هستند.
  2. دوربین های مادون قرمز فعال: این دوربین ها نور مادون قرمز خود را ساطع می کنند و از آن برای روشن کردن منطقه تحت نظارت استفاده می کنند. دوربین‌ های مادون قرمز فعال در تاریکی کامل موثرتر هستند ، اما می‌ توانند گران‌ تر از دوربین‌ های مادون قرمز غیرفعال باشند.

دوربین های ANPR/LPR

دوربین های ANPR و LPR برای خواندن و ذخیره داده ها در بخش های ثبت استفاده می شوند. این دسته از دوربین ها یک راه حل ساده و کارآمد برای بسیاری از سازمان هایی از جمله عوارض ، مدیریت اقامت در هتل و پارکینگ ماشین ها می باشد. این دستگاه ها برای به دست آوردن اطلاعات فراوان در یک منطقه پرترافیک برای ایمن نگه داشتن هر مکان کمک می کنند. از دیگر مزایای دوربین های ANPR / LPR می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • ویژگی های هوشمند : ذخیره سازی اطلاعات
  • می تواند اتومبیل هایی را که در یک مکان ممنوع شده اند شناسایی کند
  • اجازه می دهد تا یک کسب و کارها بدون مشکل پیش بروند

دوربین دام داخلی و خارجی

دوربین دام داخلی و خارجی نوعی دوربین مداربسته است که دارای روکش گنبدی شکلی است که از دوربین محافظت می کند و به ترکیب آن با محیط اطراف کمک می کند. روکش معمولا از پلاستیک یا شیشه سفت ساخته شده است و بسته به کاربرد مورد نظر می تواند رنگی یا شفاف باشد. تفاوت انواع دوربین مدار بسته با دوربین های دام این است که این دسته از دوربین ها مناسب محیط های داخلی و خارجی هستند. شکل دوربین باعث می شود افراد بیننده نتوانند تشخیص دهند که دوربین به کدام سمت قرار دارد که همین امر به دلیل طراحی منحصر به فرد آنهاست و مجرمان را از این امر بازمی دارد.

آنها معمولا بر روی سقف ها نصب می شوند و نمای 360 درجه ای از محیط اطراف را ارائه می دهند که آنها را برای نظارت بر فضاهای بزرگ ایده آل می کند. دوربین‌ های دام در اندازه‌ ها و سبک‌ های مختلف از جمله گزینه‌ های ثابت ، PTZ (پان شیب، زوم) و گزینه‌ های ضد خرابکاری عرضه می‌ شوند. دوربین‌ های گنبدی ثابت ساکن هستند و می‌ توان آن‌ ها را روی یک زاویه دید خاص تنظیم کرد ، در حالی که دوربین‌ های گنبدی PTZ را می‌ توان از راه دور برای حرکت به سمت بالا و پایین ، چپ و راست و بزرگ‌ نمایی و کوچک‌ نمایی کنترل کرد. از دیگر مزایای دوربین های دام داخلی و خارجی می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • سهولت نصب
  • مقاوم در برابر آسیب دیدگی
  • دید در شب IR
دوربین مدار بسته دام
دوربین مدار بسته دام

دوربین مدار بسته بولت چیست ؟

دوربین مدار بسته بولت حالت استوانه ای و بلند دارد و برای استفاده در فضای باز ایده آل می باشد. نقاط قوت آنها به طور خاص در برنامه هایی است که نیاز به مشاهده مسافت طولانی دارند. تفاوت انواع دوربین مدار بسته با این دوربین ها این است که در داخل محفظه نصب می شوند و در برابر گرد و غبار ، آلودگی و سایر عناصر طبیعی محافظت می شوند. این دسته از دوربین های امنیتی به راحتی با یک براکت نصب می شوند و بسته به نیازهای برنامه در نظر گرفته شده آن دارای لنزهای ثابت یا واریفوکال هستند. از دیگر مزایای دوربین های بولت می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • دید در شب IR
  • سایز جمع و جور و نصب راحت
  • وضوح تصویر با کیفیت بالا

احتیاط

دوربین های مدار بسته دام به دلیل طراحی ساده خود ، زیاد توجه را به خود جذب نمی کنند. بسیاری از کاربران این دوربین ها را در درهای ورودی ، کلیساها یا مکان های دیگری نصب می کنند که بازدیدکنندگان ممکن است دوربین های نظارتی را پیش بینی نکنند. ماهیت کم مشخصات نیز هنگام تلاش برای جلوگیری از خرابکاری مفید است. لنز دوربین محافظت شده است و باعث دوام بیشتر دوربین می شود. مردم معمولا نمی توانند تشخیص دهند که لنز دوربین به کدام جهت اشاره می کند ، بنابراین به سبک محتاطانه آن افزوده می شود و امیدواریم مجرمان را با احساس عدم اطمینان بازدارند. دوربین های مینیمالیستی تمایل دارند با محیط اطراف ترکیب شوند و سیستم امنیتی را کمتر مداخله جویانه جلوه دهند.

دوربین های مدار بسته C شکل

این مدل دوربین ها با لنزهای قابل جدا شدن امکان تغییر ساده لنز را برای برنامه های مختلف فراهم می کنند. تفاوت انواع دوربین مدار بسته با دوربین های C شکل این است که به لطف امکان استفاده از لنزهای ویژه با این دوربین ها می توانند مسافت بیش از 40 فوت را پوشش دهند ، در حالی که لنزهای مداربسته استاندارد فقط می توانند مسافت 35 الی 40 فوت را پوشش دهند. از دیگر مزایای دوربین های C-mount می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • می تواند از تغییرات در فن آوری پشتیبانی کند
  • برای استفاده در محیط داخلی موثر است
  • سایز بزرگ که باعث می شود به عنوان یک عامل بازدارنده عمل کند

دوربین مدار بسته روز / شب

این دوربین ها که قادر به کار در هر دو محیط عادی و کم نور هستند از عدم نیاز به روشن کننده مادون قرمز داخلی بهره مند می شوند ، زیرا به لطف تراشه های تصویربرداری بسیار حساس خود می توانند تصاویر تاریک و واضح را در تاریکی ثبت کنند. به همین دلیل ، این دوربین ها برای برنامه های نظارت بر فضای باز که دوربین های IR قادر به عملکرد مطلوب نیستند ایده آل هستند. از دیگر مزایای دوربین های شب / روز می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • ضبط به دو صورت رنگی و سیاه / سفید
  • در دسترس بودن انواع متنوع
  • قابلیت مادون قرمز

دوربین های عکس حرارتی / دوربین های مادون قرمز

یکی از بهترین دوربین های نظارتی 24 ساعته در اطراف ارائه فرودگاه ها ، بنادر دریایی ، تابلوها و بسیاری از زیرساخت های مهم با تصاویر با کیفیت است. دوربین های مادون قرمز دارای LED های کوچکی هستند که لنز را احاطه کرده اند تا به شما کمک کند تا چهره های متحرک را با رنگ سیاه و سفید ضبط کنید. دوربین های تصویری حرارتی می توانند در مسافت های طولانی تا 300 متر دورتر را ببینند! از دیگر مزایای دوربین های مادون قرمز می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • متجاوزان را در فاصله 250 تا 300 متری شناسایی می کند
  • مناسب برای نور کم
  • تابش حرارتی از موانع بینایی عبور می کند

دوربین مدار بسته آنالوگ چیست ؟

یک سیستم آنالوگ شامل یک دوربین ( ها ) مجهز به یک تراشه CCD ( دستگاه متصل به شارژ ) است که نوری را که می گیرد به صورت ارقام درآورده و تصویر را برای پردازش می گیرد. برای فعال کردن ارسال تصویر به مانیتور یا ضبط کننده ویدئو ، تصویر دوباره به سیگنال آنالوگ مطابق با NTSC/PAL تبدیل می شود. برای کمک به مقایسه ، شایان ذکر است که حداکثر وضوح مجاز توسط NTSC/PAL معادل 0.3 مگاپیکسل است. اگر سیستم شما قدیمی است ، ممکن است نوارهای ویدیویی داشته باشید که نیاز به تغییر مکرر دارند. به احتمال زیاد سیستم شما دارای یک ضبط کننده ویدیوی دیجیتال (DVR) است که در آن تصاویر دیجیتالی شده ذخیره می شود. تصاویر بر روی یک درایور سخت معمولا بر اساس FIFO ذخیره می‌ شوند تا همیشه یک آرشیو ویدیوی متحرک در طی چند روز تعریف‌ شده توسط کاربر وجود داشته باشد. شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که دوربین مدار بسته آنالوگ چیست ؟ دوربین های مداربسته آنالوگ تصاویر را در یک ضبط کننده دیجیتال ضبط کرده که فیلم را به فرمت دیجیتال تبدیل می کند. برای مشاهده ویدیو ، DVR باید به یک مانیتور یا روتر متصل شود تا از طریق یک شبکه داخلی برای دسترسی از راه دور پخش شود. دوربین‌ های مداربسته دیجیتال یا دوربین‌ های پروتکل اینترنتی با فرمت دیجیتال ضبط می‌ کنند ، بنابراین نیازی به فرآیند تبدیل نیست. داده های دیجیتال از طریق شبکه موجود به یک ضبط کننده ویدئوی شبکه اختصاصی ارسال می شود و از راه دور قابل دسترسی است.

دوربین مدار بسته آنالوگ چیست
دوربین مدار بسته آنالوگ چیست

دوربین مدار بسته دیجیتال چیست ؟

یک سیستم دیجیتال اغلب به عنوان یک “IP” نامیده می شود ، “IP” مخفف پروتکل اینترنت که زبان برنامه نویسی سطح پایینی است که برای انتقال داده ها بین رایانه ها استفاده می شود. در اصل یک دوربین IP مانند یک کامپیوتر کوچک است که می توان آن را در هر نقطه از شبکه قرار داد و در هر زمان از راه دور به آن دسترسی داشت. سیستم‌ های دوربین مدار بسته دیجیتال نیازی به DVR ندارند و در عوض از NVR ( ضبط‌ کننده ویدیوی شبکه ) استفاده می‌ کنند که می‌ تواند نرم‌افزار (VMS) باشد که روی یک کامپیوتر/سرور یا یک واحد مستقل اجرا می‌ شود. نیازی به تبدیل سیگنال های آنالوگ به دیجیتال با تصاویر ذخیره شده در درایوهای RAID شبکه جدید یا موجود ( آرایه اضافی از دیسک های مستقل ) طبق دستور نرم افزار NVR نیست. تفاوت اصلی بین این دو سیستم ، توانایی دوربین های IP برای گرفتن تصاویر با کیفیت بالا و مگاپیکسلی است. از آنجایی که هر دوربین عملا رایانه کوچک خودش است ، می تواند تعدادی عملکرد پیشرفته از تشخیص حرکت تا شروع ضبط را انجام دهد. اکنون که می دانید دوربین مدار بسته دیجیتال چیست ، بسته به سیستم و نحوه تنظیم آن تصاویر را می توان ایمیل کرد ، در کارت حافظه داخلی ذخیره کرد یا به یک دستگاه ذخیره سازی خارجی منتقل کرد.

دوربین مدار بسته دیجیتال چیست
دوربین مدار بسته دیجیتال چیست

مزایای دوربین مدار بسته دیجیتال چیست ؟

کیفیت تصویر نظارتی بالاتر

دوربین های مدار بسته دیجیتال { IP } وضوح بسیار بالاتری نسبت به دوربین های مدار بسته آنالوگ ارائه می دهند. حتی بهترین دوربین های آنالوگ نیز نمی توانند کیفیت تصویر دوربین های دیجیتال را ارائه دهند. برخی از دوربین های دیجیتال IP حداقل 1.3 مگاپیکسل هستند ، این تقریبا سه برابر متوسط ​​وضوح بهترین دوربین‌ های آنالوگ است که دیدن جزئیاتی مانند پلاک‌ ها و شناسایی ویژگی‌ های فیزیکی مزاحمان را آسان‌ تر می‌ کند.

سیم کشی در سیستم دوربین مداربسته را کاهش می دهد

هنگام نصب و استفاده از دوربین مداربسته دیجیتال ، دردسر سیم کشی به حداقل می رسد. دوربین های IP فقط باید به یک سوئیچ شبکه یا شبکه بی سیم متصل شوند که سیگنال ها را به NVR منتقل می کند. به این ترتیب می‌ توانید دوربین‌ های بیشتری را بدون محدودیت تعداد پورت‌ های موجود در دستگاه ضبط ویدیوی دیجیتال خود (DVR) نصب کنید. دوربین‌ های IP که از طریق یک سوئیچ شبکه با قابلیت Power Over Ethernet (PoE) تغذیه می‌ شوند ، نیاز به منبع تغذیه جداگانه را از بین می‌ برند. نصب سیستم های دوربین مدار بسته دیجیتال به این دلایل می تواند بسیار ساده تر باشد.

انتقال دوربین مدار بسته قابل اعتماد و ایمن

انتقال دیجیتال توسط سایر دستگاه های بی سیم آنالوگ مختل نمی شود. اکثر سیستم های دوربین مدار بسته دیجیتال دارای رمزگذاری داخلی هستند که از دسترسی غیرمجاز به فیلم های ضبط شده شما جلوگیری می کند. همچنین از داده ها معمولا روی یک آرایه اضافی از دیسک های مستقل (RAID) نسخه پشتیبان تهیه می شود که در صورت خرابی هارد دیسک های پشتیبان تهیه می کند.

پوشش دوربین مداربسته بیشتر

به طور معمول دوربین های دیجیتال مناطقی را تا سه برابر بیشتر از دوربین های آنالوگ پوشش می دهند. همچنین به احتمال زیاد عملکرد زوم بدون اینکه خیلی دانه دار شوند ، دارند. این بدین معناست که قیمت واحد بالاتر نصب دوربین های دیجیتال ممکن است با عدم نیاز به تعداد زیادی دوربین برای پوشش کل تجارت شما متعادل شود.

قابلیت دسترسی از راه دور به سیستم نظارت

نصب دوربین های مدار بسته IP به افراد در هنگام تعطیلات یا کار در خارج از کشور آرامش خاطر می دهد. همچنین نه تنها امکان مشاهده فیلم وجود دارد ، بلکه می توانید موقعیت دوربین را از یک مکان راه دور کنترل کنید.

تجزیه و تحلیل دقیق فیلم دوربین مدار بسته

دوربین‌ های دیجیتال تجزیه و تحلیل ویدیویی بیشتری نسبت به دوربین‌ های آنالوگ ارائه می‌ کنند ، از جمله توانایی پرچم‌ گذاری حرکت غیرعادی و ارسال هشدار به مالک. توانایی خواندن داده ها نیز امکان جستجوی فعالیت در یک منطقه خاص روی تصویر را فراهم می کند. سیستم های مداربسته آنالوگ به طور گسترده ای به عنوان یک شکل قدیمی از سیستم های امنیتی در نظر گرفته می شوند ، به طوری که دوربین های مدار بسته دیجیتال به طور فزاینده ای در همه زمینه ها – از جمله هزینه – رقابتی می شوند.

رزولوشن دوربین مدار بسته چیست ؟

مشتریان اغلب هنگام خرید و یا نصب دوربین های مدار بسته ، در مورد اینکه ” رزولوشن دوربین مداربسته چیست ” سوال می پرسند. به طور طبیعی یک مشتری می خواهد قبل از تصمیم گیری برای خرید بداند وضوح تصویر از یک سیستم چقدر واضح است! رزولوشن دوربین مدار بسته در ابعاد پیکسل عمودی و افقی اندازه گیری می شود و معمولا با قابلیت های دوربین و ضبط کننده ای که برای نصب نظارت دوربین مدار بسته خود استفاده می کنید محدود می شود. سیستم های دوربین مدار بسته از سیگنال ویدئویی آنالوگ استفاده می کنند. برای مشخصات تلویزیون ( که دوربین مدار بسته از آن استفاده می کند ) بالاترین وضوح قابل ضبط و ذخیره 704X480 و 720X576 است. این وضوح به عنوان وضوح D1 شناخته می شود. یک دوربین مداربسته سطح بالا قادر به ضبط با وضوح D1 است. باز هم این بالاترین وضوح موجود برای ضبط در سیستم های دوربین مدار بسته است. اگر کسی چیز دیگری به شما می گوید ، اشتباه می کند. اکنون به شرح رزولوشن های مختلف دوربین های مدار بسته می پردازیم. پس با آس همراه باشید!

رزولوشن دوربین مدار بسته HD

در اینجا یک به روز رسانی مهم است! در ابتدای سال 2015 فناوری جدیدی به نام آنالوگ با وضوح بالا (AHD CCTV) معرفی شد که از وضوح تصویر 720p و 1080p HD پشتیبانی می کند. دوربین های AHD به سختی به دستگاه های DVR با استفاده از همان نوع کابل کواکسیال مانند دوربین های مداربسته سنتی (معمولا RG59) متصل می شوند. دوربین ها نیز دقیقا شبیه دوربین مدار بسته آنالوگ هستند. کاربران باید از DVR سازگار با AHD با دوربین های AHD استفاده کنند.

  • رزولوشن 1080P : یعنی 1920X1080
  • رزولوشن 720P : یعنی 1280X720
  • رزولوشن D1 : یعنی 704X480
  • رزولوشن CIF : یعنی 352X240
  • رزولوشن QCIF : یعنی 176X120

رزولوشن دوربین مدار بسته D1

رزولوشن دوربین مداربسته D1 مقدار 704X480 پیکسل است و بالاترین وضوحی است که سیستم دوربین مدار بسته می تواند در آن ضبط کند. ضبط‌ کننده‌ های ویدئویی دیجیتال با کیفیت بالا این وضوح را ارائه می دهند و تنها ضبط‌ کننده‌ های با کیفیت بالا می‌ توانند وضوح D1 را با سرعت 30 فریم در ثانیه ضبط کنند. دوربین‌ های مدار بسته Pros سیستم‌ های DVR مبتنی بر رایانه شخصی و مستقل را ارائه می‌ دهد که می‌ توانند با وضوح D1 ضبط کنند.

وضوح دوربین مدار بسته CIF

رزولوشن دوربین مداربسته CIF مقدار 352 در 240 پیکسل است و یک چهارم رزولوشن D1 است. این رزولوشن معمولا برای ضبط کننده های DVR مستقل سطح متوسط هنگام ضبط ویدیوی بلادرنگ استفاده می شود. همچنین معمولا توسط سیستم‌ های سطح بالاتر برای مشاهده اینترنت از راه دور استفاده می‌ شود ( زیرا پخش ویدئو D1 برای دوربین‌ های متعدد از پهنای باند زیادی استفاده می‌ کند ).

وضوح دوربین مدار بسته QCIF

رزولوشن دوربین مداربسته QCIF مقدار 176×120 پیکسل است و یک چهارم اندازه وضوح CIF است. این وضوح معمولا برای مشاهده از راه دور از یک دستگاه تلفن همراه ( تلفن همراه ) استفاده می شود.

نمونه سوالات رایج در مورد انواع دوربین مدار بسته :

هنگام خرید دوربین های مدار بسته به چه عواملی باید توجه کنیم ؟

هنگام خرید یک دوربین امنیتی ، باید حداقل به دنبال ویدیوی HD 1080p ، دید در شب مادون قرمز ، صدای دو طرفه ، فضای ذخیره‌ سازی ابری و محلی ، ادغام با الکسا یا دستیار گوگل و شناسایی افراد باشید.

آیا نصب دوربین مداربسته امنیتی برای منزل ارزش دارد ؟

دوربین های امنیتی خانگی ارزش نصب را دارند. بسیاری از سارقان اگر متوجه وجود دوربین امنیتی شوند ، خانه را سرقت نمی کنند و اگر از خانه دزدی شود ، صاحبان خانه می توانند از فیلم دوربین ها به عنوان مدرک در تحقیقات جنایی استفاده کنند. دوربین های امنیتی همچنین می‌ توانند منجر به واکنش سریع‌ تر پلیس شوند ، زیرا می‌ توانند تایید کنند که یک جنایت در حال وقوع است.

آیا از خدمات شرکت آس رضایت داشته اید؟

برای امتیازدهی روی ستاره ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز / 5. تعداد امتیازها

اولین امتیاز را به این خدمات بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

3 دیدگاه