نصب اولیه آسانسور

نصب اولیه آسانسور // نصب و راه اندازی آسانسور

آیا تجارت شما حول جابجایی کالاهای سنگین بین طبقات است ؟ در چنین شرایطی نصب یک آسانسور به بهبود بهره وری کارتان کمک شایانی می کند. براساس اداره آمار کار ، 20% آسیب های کمر مربوط به کار است. اگر می خواهید تجارت و کارمندان خود را در سطح بالایی حفظ کنید ، نصب آسانسور راهی برای پیشبرد کار است. در این مقاله سعی کرده ایم نحوه نصب اولیه آسانسور را به طور مختصر برایتان شرح دهیم. پس با آس همراه باشید!

محاسبه قیمت و هزینه سرویس آسانسور

مزایای نصب آسانسور چیست ؟

آسانسورها یک راه حل طولانی مدت برای تمام نیازهای شما در بالا بردن اجسام سنگین هستند و از این رو فواید زیادی دارند. برخی از این فواید عبارتند از :

  1. حمل و نقل ایمن ، آسان و عمودی کالا
  2. افزایش بهره وری
  3. صرفه جویی در زمان
  4. کار کمتری نسبت به حمل کالا نیاز است
  5. رفع نیاز به لیفتراک

مراحل نصب اولیه آسانسور

تنظیم ستون ها در محل

ابتدا تکنسین های شرکت آس مطمئن خواهند شد که مکانی که می خواهید آسانسور در آنجا نصب شود ، جای مناسبی است یا خیر! آن ها در صورت لزوم گزینه های بهتری را پیشنهاد می دهند. به یاد داشته باشید که :

  • باید فضای کافی برای کار ایمن و بدون تاثیر منفی گذاشتن بر گردش کار شما وجود داشته باشد.
  • کف در هر دو سطح باید به اندازه کافی محکم باشد تا هنگام بارگیری از سیستم بالابر پشتیبانی کند. تکنسین ها همچنین بررسی می کنند که آیا فضای کافی برای بارگیری و یا خالی کردن بار وجود داشته باشد.
  • آنها ستون ها را پیچ کرده و ستون ها را به جای خود هدایت می کنند.

نصب واگن آسانسور

معمولا در این مرحله طرحی بر روی زمین و دیوارها کشیده می شود تا اطمینان حاصل شود که واگن در مکان صحیح قرار گرفته و از ستون ها به طور یکنواخت و تراز حرکت کند. واگن در داخل ستون ها دقیقا در موقعیتی که با این علائم مشخص شده قرار می گیرد. ترمز چرخ ها بر روی ستون ها نصب شده و به همین ترتیب به صورت ایستاده بر روی واگن پیچ می شود.

بالا بردن پایه محرک برای نصب آسانسور مکانیکی

اگر قصد نصب اولیه آسانسور مکانیکی را دارید ، پایه درایو در بالای ستون به سمت بالا قرار می گیرد. زمانی که موتور برقی به درستی نصب شود ، پایه محرک در محل خود پیچ ​​شده و بعدا به تکیه گاه ها جوش داده می شود.

مونتاژ و تنظیم دروازه ها و محفظه ها در نصب اولیه آسانسور ها

گیت ها و محفظه ها برای جلوگیری از لیز خوردن وسایل از VRC و صدمه زدن به شخصی مهم هستند. از این رو آن ها باید محکم در جای خود جوش داده شوند.

سیم کشی قطعات الکتریکی

تکنسین های موسسه آس از تمام سیم کشی هایی که باعث می شود آسانسور شما بالا و پایین رود ، مراقبت خواهند کرد. با این کار آسانسور با یک ضربه سوئیچ کار می کند. آنها همچنین اطمینان حاصل می کنند که آسانسور به درستی کار می کند و می تواند توسط هر یک از کارمندان شما با خیال راحت اداره شود.

بررسی نهایی نصب اولیه آسانسور

آخرین مرحله در نصب اولیه آسانسور شامل بازرسی کامل از واحد است. سپس ، به کارمندان یا اپراتورهای تعیین شده نشان داده می شود که چگونه آسانسور را اداره کنند. این باید به عنوان آخرین بررسی عملیاتی برای آسانسور شما باشد.

نصب آسانسور راه حل مناسبی برای کمک به رشد سریع تجارت شما است. منتظر چی هستی ؟ با متخصصین آس در تماس باشید و اجازه دهید تجارت شما را به سطح بالاتری برسانیم. ما راه حل های سفارشی متناسب با نیازهای شما ارائه می دهیم.

توجه داشته باشید که نصب اولیه تمامی آسانسورها یکسان نیست. این روند با توجه به سایز ساختمان ، سایز آسانسور و البته منبع تغذیه آسانسور می تواند متفاوت باشد. با گفتن این نکته ، روند نصب اولیه آسانسورهای هیدرولیکی با نصب آسانسورهای کابلی یا آسانسورهای پنوماتیک فرق دارد. در ادامه فرآیند نصب یک آسانسور هیدرولیکی معمولی را به طور خلاصه برایتان شرح می دهیم :

  • نصب حفره و بارانداز : اولین کار نصب آسانسور هیدرولیکی ایجاد گودال و محل بارگیری است ، بنابراین بیایید ابتدا در مورد گودال صحبت کنیم. مانند اکثر آسانسورهای متداول ، گودال باید چند فوت پایین تر از پایه یا طبقه همکف ساختمان حفر شود. پس از حفر گودال ، باید یک سوراخ اضافی برای قرار دادن سیلندر پیستون حفر شود. این می تواند یک پروژه عظیم باشد ، خصوصا اگر ساختمان بیش از چند طبقه داشته باشد. پیستون وظیفه بالا و پایین بردن کابین آسانسور را بر عهده دارد و از آنجا که در زمان قرارگیری کابین در سطح زمین باید کاملا جمع شود ، سیلندر باید به اندازه شفت ( محور ) آسانسور باشد. برای یک ساختمان 10 طبقه باید یک سوراخ عمیق نه طبقه برای سیلندر و پیستون حفر شود. پس از حفر و مستحکم کردن گودال و سیلندر ، معمولا با بتون ، بارانداز را می توان نصب کرد. باراندازها با برش سوراخ هایی در دیوارها ایجاد می شوند ، جایی که آسانسور در هر سطح توقف می کند. به دلیل مسائل امنیتی ، تا زمانی که روند نصب اولیه آسانسور تکمیل نشده است باراندازها مسدود می شوند.
  • مسیر بالاکش : مسیر بالا کش را می توان به یکی از دو روش زیر ساخت. اولین روش به صورت مدولار ( قطعه قطعه ) است. یک بالابر مدولار در خارج ازمنطقه ساخته شده و سپس در محل مورد نظر به صورت یک قطعه جداگانه نصب می شود. این آسان ترین و سریع ترین راه برای نصب اولیه بالابر آسانسور می باشد. در روش دوم اگر موقعیت مکانی کار کردن برایتان دشوار یا خطرناک است ، می توانید در همان محل مورد نظر بالابر را بسازید و نصب کنید. در چنین شرایطی ساخت آن بیشتر طول می کشد. با این حال ، این یک روش خوب و بادوام برای ساخت شفت است. پس از ساخته شدن بالابر می توان سیلندر ، پیستون و پمپ را نصب کرد. پمپ یا در خود گودال نصب می شود یا در یک اتاق ماشین جداگانه! و پس از مونتاژ ، به پیستون متحرک متصل می شود.
  • برق و ایمنی : پس از نصب بالابر و اتصال پمپ به پیستون ، زمان ایمن سازی کابین آسانسور و اتصال قدرت هیدرولیکی فرا رسیده است. برای تامین برق باید قطع کننده های برق نصب شود. همچنین ، روغن هیدرولیک باید به مخزن سیال اضافه شود و لوله کشی بین جک آسانسور و واحد قدرت نصب شود. پس از انجام این کار و بررسی همه سیستم ها ، آسانسور آماده کار است. به دلایل ایمنی سیستم بسته شدن خودکار درب و قفل شدن درب ، کنترل آب و هوا ، چراغ های اضطراری ، ارتباطات اضطراری و ردیاب های دود در مراحل نصب اولیه آسانسور نیز نصب می شوند.

نصب و راه اندازی آسانسور برای ساختمان های مسکونی و یا ادارای – تجاری یک روند مستقیم است که باید با اطلاعات و دانش کافی انجام شود. آسانسورها در مدل ها و انواع مختلفی موجود هستند و بهترین مکان برای شروع کار ، کسب اطلاعات در مورد طرح های مختلف است. در این مقاله سعی داریم ابتدا شما را با انواع مختلف آسانسورها آشنا کنیم تا بتوانید مدل مناسبی را برای نصب و راه اندازی انتخاب نمایید. داشتن دانش کافی از نحوه نصب و راه اندازی آسانسور یک فاکتور بسیار مهم قبل از تصمیم گیری نهایی در خرید است. باید مطمئن باشید که مدل مناسبی را طبق نیازهایتان انتخاب کرده اید و این کار را به شرکت قابل اعتمادی سپرده اید!

محاسبه قیمت و هزینه سرویس آسانسور

آشنایی با انواع آسانسورها :

آسانسورهای هیدرولیک

آسانسورهای هیدرولیکی ، آسانسورهای خانگی سنگین هستند. ظرفیت وزن استاندارد آنها 340 کیلوگرم است و حتی می تواند حداکثر 450 کیلوگرم را نیز تحمل کند. این نوع آسانسور به یک محفظه بالابر کامل در هر طبقه ، یک گودال در پایین ترین سطح فرود و یک اتاق ماشین مجزا احتیاج دارد. آسانسورهای هیدرولیک با یک پیستون هیدرولیکی کار می کنند تا کابین را بالا و پایین ببرند. این نوع آسانسور کیفیت سواری بسیار روان و ساکتی را ارائه می دهد. اگر به آسانسوری نیاز دارید که ظرفیت وزنی بالایی داشته باشد ، هیدرولیک گزینه بسیار خوبی خواهد بود. آسانسور هیدرولیک با طرحی که بیش از 50 سال از استفاده آن می گذرد ، استفاده و قابلیت اطمینان خود را در بازار آسانسورهای مسکونی ثابت کرده است.

آسانسورهای بدون اتاق موتورخانه

در این دسته از آسانسورها که با نام ” MRL ” نیز شناخته شده اند ، محرک و کنترل کننده در مسیر سیم کشی قرار دارند و نیازی به اتاق ماشین جداگانه نیست. اگر فضای اتاق ماشین را نداشته باشید اما همچنان کابین بزرگتری بخواهید که تا 5 فرود را ارائه دهد ، این مدل آسانسور می تواند ایده آل باشد.

آسانسورهای درام پیچ

این مدل آسانسورها با یک موتور الکتریکی کار می کنند تا کابل را روی درامی بکشد و آسانسور را بالا و پایین کند. این نوع آسانسور به بالابر ، گودال و اتاق ماشین احتیاج دارد. این آسانسورها معمولا ظرفیت 220 الی 350 کیلوگرم دارند و کیفیت سواری آن ها نیز استاندارد است. این نوع آسانسور با تنظیمات مختلف با قرارگیری مجموعه موتور در دسترس است.

آسانسورهای بدون شفت

آسانسور بدون شفت همچنین به عنوان آسانسور از طریق کف یا بالابر برای سرویس دو طبقه طراحی شده است. این نوع آسانسور می تواند به راحتی در خانه های موجود مقاوم سازی شود و در مقایسه با آسانسورهای سنتی به کمترین فضا نیاز دارد. آسانسورهای بدون شفت از چندین تولید کننده مختلف با تغییر در سبک کابین ، طراحی مکانیکی و شرایط نصب در دسترس هستند. برخی از مدل ها را می توان تقریبا در هر مکانی از خانه قرار داد که روند نصب و راه اندازی آسانسور را بسیار آسان می کند. این آسانسورها برای راحتی ، فضای محدود و سادگی ساخته شده اند. آنها آسانسورهای سبکی هستند که برای کمک به تحرک و جایگزینی عالی برای آسانسور پله ای یا آسانسور سنتی طراحی شده اند.

مراحل نصب و راه اندازی آسانسور ها :

ساخت یک ساختمان مرتفع نیاز به آسانسور دارد تا به راحتی به طبقات دسترسی پیدا کند. بنابراین ، نصب و راه اندازی آسانسور باید با دقت انجام شود. اگر تجارت شما در سطوح مختلف یک ساختمان وجود داشته باشد و شما ملزم به جابجایی مقادیر زیاد وسایل سنگین و مواد بین طبقات باشید ، یا حتی اگر شما نیاز به جابجایی پرسنل بین طبقات دارید ، آسانسور یک قسمت اساسی از تجارت شما محسوب می شود. آنها نه تنها جابجایی بین طبقات را آسان می کنند ، بلکه می توانند حمل و نقل کالا و افراد را سریعتر و ایمن تر از استفاده از راه پله ها انجام دهند.

سفارش آسانسور

بسته به شغل و نوع ساختمان باید آسانسور مناسبی را انتخاب کنید. زمان سفارش هر یک از آسانسورها قطعا متفاوت بوده و باید با مشورت با متخصصین حرفه ای آس گزینه مناسبی را خریداری نمایید.

مراحل نصب و راه اندازی آسانسور : آماده سازی محل و گودبرداری

با استفاده از پیچ و مهره های قالبی در گوشه ها ، برای نصب بالابر باید زمین را خالی کرده و با بتن پر کرد. برای اطمینان از قرار گرفتن پیچ های لنگر در جای مناسب توصیه می شود حتما از الگوی مناسبی استفاده کرد. باید بر اساس واکنش گودال آسانسور که مهندس ما به شما ارائه می دهد ، شرایط خاک محل کار و الزامات کد محلی خود ، پایه و تقویت گودال را مهندسی کنید. چاله های معمولی دارای 8 دیوار و 12 طبقه کف هستند. برای اندازه گیری دقیق گودال متناسب با نیاز شما ، باید نقشه طراحی گودبرداری بررسی گردد. اگر مخزن سوراخ دارد آن را با یک ماده غیر قابل احتراق ، به طور معمول یک ورق فلز می پوشانند. در صورت سفارش ، برای اتاق ماشین مدولار یک تخته سنگ بتونی بریزید. لنگرهای اپوکسی را بخرید تا بعد از تنظیم شدن آن را به پایه بچرخانید. اگر اتاق ماشین مجاور بالابر نیست ، لوله کشی و سیم کشی باید در زیر زمین و یا روی زمین راه اندازی شوند.

ساخت اتاق آسانسور

اگر یک اتاق ماشین مدولار سفارش داده شده است ، پس شما فقط به یک ورقه و وسایل برقی نیاز دارید. اگر در حال ساخت اتاق ماشین هستید ، موارد زیر را تهیه کنید :

  • اطمینان حاصل کنید که کف اتاق ماشین کامل و تراز است ، اتاق خشک بوده و دیوارها کامل هستند و دارای درجه حرارت مشابه با بالابر می باشند.
  • تجهیز چراغ بالای اتاق کابین ، کلیدها و خروجی GFCI
  • دربی را نصب کنید که حداقل عرض 29.5 اینچ داشته و به صورت اتومات باز و بسته می شود.
  • وسایل برقی همچون قطع کن برق نصب کنید.
  • اگر محیط طبیعی دمای اتاق دستگاه را بین 50 تا 100 درجه و رطوبت کمتر از 85% را حفظ نمی کند ، کنترل آب و هوا را فراهم کنید.

سایر مراحل نصب و راه اندازی آسانسور به شرح زیر است :

  • آهن کشی
  • نصب شاسی و اسکلت در چاه آسانسور
  • ریل کشی و ثابت نمودن بدنه
  • نصب درهای آسانسور در طبقات
  • جایگذاری سقف چاه آسانسور
  • نصب موتور آسانسور و متصل کردن آن به وزنه‌ تعادل
  • نصب پاراشوت
  • سیم کشی الکتریکی آسانسور

مناطق تحت پوشش سرویس آسانسور شرکت آس :

  • سرویس آسانسور شمال تهران
  • سرویس آسانسور غرب تهران
  • سرویس آسانسور شرق تهران
  • سرویس آسانسور مرکز تهران
  • سرویس نگهداری آسانسور شهرک
  • سرویس آسانسور شهرک
  • سرویس آسانسور افسریه
  • سرویس آسانسور نارمک

نصب و راه اندازی آسانسور کار بسیار دشواری است. مجموعه سرویس و نگهداری ساختمانی آس متشکل از سرویس کاران آموزش دیده و مجرب است که با تمام تجهیزات ، آماده ارائه خدمات و سرویس در اسرع وقت بوده و رفع هر گونه خرابی و اجرای نگهداری پیشگیرانه در جهت افزایش عمر و کارایی دستگاه را بر عهده دارد. کار بر روی یک پروژه ساختمانی ، از جمله نصب آسانسور مسکونی ، خطرات زیادی را به همراه دارد از جمله :

  • سقوط : به دلایل زیادی یک کارگر در هنگام نصب و راه اندازی آسانسور می تواند از ارتفاع سقوط کند. ممکن است ساختاری که از آن کار می کنند ناپایدار باشد ، یا تعادل خود را از دست بدهند. در سراسر صنعت ساخت و ساز ، سقوط معمولا بیشترین تعداد مرگ و میر در هر سال را به عهده دارد.
  • شوک الکتریکی : اگر مکانیک از ابزاری برقی استفاده کند که روی زمین قرار نداشته باشد ، در هنگام نصب آسانسور می تواند شوک الکتریکی ایجاد کند. در صورت وجود سیم های شل یا مواد رسانا در نزدیکی ، شوک نیز ممکن است رخ دهد.
  • عدم استفاده صحیح از وسایل حفاظت شخصی ( PPE ) : همیشه باید به کارگران در هر مکان کاری تجهیزات حفاظتی مناسب داده شود. برای بیشترین محافظت ، ضروری است که به آنها نشان داده شود که چگونه از آن به درستی استفاده کنند.
  • فرو ریختن داربست : اگر در طی مراحل نصب از داربست یا سازه مشابهی استفاده شود ، باید مطمئن باشید که روی زمین سفت و محکم ساخته شده و چهار برابر حداکثر بار خود را تحملمی کند. همچنین مهم است که داربست توسط یک فرد آموزش دیده و باتجربه ساخته شود و کارگران قبل از بالا رفتن بر روی آن ، آموزش صحیح داشته باشند.
  • گیر افتادن در فضاهای محدود : همچنین این خطر وجود دارد که یک کارگر در حین نصب در فضای محدود یک بالابر گیر کند. شفت آسانسور می تواند بسیار باریک باشد و در شرایط اضطراری فرد به سرعت از آن خارج شود. اگر کسی در بالابر یا چاه آسانسور کار می کند و آسانسور شروع به حرکت در امتداد این بالابر می کند ، باید زمان کافی برای خارج شدن از مسیر داشته باشد.